Skip to content

Cart

Your cart is empty

FAQ - SLO

POŠILJANJE

Kdaj bo moje naročilo odposlano?

Izdelki bodo odposlani v petih delovnih dneh od prejetja Vašega naročila. V primeru izjem, Vas bomo o tem obvestili.

Kdaj bo moje naročilo prispelo?

Pakete pošiljamo s Pošto Slovenije, običajen dostavni čas pa je 2 delovna dneva. Pošiljanje v tujino pomeni daljši dostavni čas.

Kakšna je cena poštnine?

Cena poštnine je odvisna od lokacije ter teže paketa, le-ta se avtomatsko izračuna ko zaključujete z nakupom. Cena poštnine znotraj Slovenije do teže 2kg znaša 3€, kar lahko pomeni do 3 težje izdelke ali do 5 lažjih.

Ali ponujate zastonj dostavo?

Trenutno ne ponujamo opcije zastonj dostave, vendar bodite pozorni na morebitne ekskluzivne ponudbe in ugodnosti, ki lahko vključujejo to možnost. 

Ali lahko sam/a prevzamem izdelke?

Da! Za vse, ki želite Vaše naročilo prevzeti sami, lahko to storite na Pražakovi ulici 12, 1000 Ljubljana, po predhodnem dogovoru. Izdelke izberete in naročite preko spletne strani ter nadaljujte vaš postopek nakupa. V drugem koraku izpolnite vase kontaktne podatke (vključno z naslovom), nato pa v naslednjem koraku izberite opcijo “prevzem (Ljubljana)”. Vaš paket bomo pripravili v čimkrajšem možnem času in vas obvestili, kdaj ga lahko prevzamete po elektronski pošti.

 

NAROČILA

Ali lahko prekličem svoje naročilo?

Če imate izdelek v košarici, a nakupa še niste zaključili, lahko naročilo prekličete tako, da izdelke odstranite iz košarice. Če je Vaše naročilo že zaključeno in ste prejeli tudi potrditveni email, nas prosim čimprej kontaktirajte na info@hana-karim.com. Če Vaše naročilo še ni odposlano, ga bomo sami preklicali, Vam pa v čim krajšem možnem času povrnili denar. Če smo Vaše naročilo že odposlali in je že na poti do Vas, pa morate najprej počakati, da paket prispe, nato pa ga na lastne stroške vrniti nazaj v studio. Naslov za vračanje: HANA KARIM, Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenia. Ko bo paket prispel ga bomo pregledali in Vam v primeru, da izdelki niso poškodovani, vrnili Vaš denar v roku 14ih dni (vendar brez stroškov poštnine). Če so izdelki poškodovani, Vam denarja ne vračamo.

Moje naročilo je prispelo, a z njim nisem zadovoljen/zadovoljna. Kaj naj naredim?

Vaše naročilo lahko vrnete v roku 14ih dni od prevzema. Če želite to storiti, nas prosim najprej kontaktirajte na info@hana-karim.com in nas o tem obvestite. Pošiljanje boste morali urediti sami, prav tako tudi pripadajoče stroške. Naslov za vračanje je: HANA KARIM, Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenia. Ko bo izdelek prispel ga bomo pregledali in vam v primeru, da izdelek ni poškodovan, vrnili vaš denar v roku dveh tednov (vendar brez stroškov prvega pošiljanja). Če je izdelek poškodovan, vam denarja ne vračamo.  

Prejeti izdelek je poškodovan. Kaj pa zdaj?

Zelo nam je žal, da je vaše naročilo prispelo poškodovano. Prosim, pošljite nam email na info@hana-karim.com s čimveč informacijami o poškodbi ter številko Vašega naročila. Prosimo vas, da priložite tudi fotografijo poškodovanega izdelka, v primeru poškodovane embalaže, pa tudi fotografijo le-te. Vaše sporočilo bomo pregledali in vam vrnili denar (brez stroškov pošiljanja) v roku dveh tednov. Izdelka vam ne bo potrebno vračati, razen če bi vas za to specifično zaprosili. 

Prejel/a sem napačen izdelek!

Ups! Včasih se lahko pripeti napaka in nevede pošljemo napačen izdelek. Prosim, da še enkrat pregledate vaš račun in se prepričate, da se izdelki na računu resnično ne ujemajo s prispelimi izdelki. Ko ste gotovi, da je prišlo do napake, nas prosim kontaktirajte na info@hana-karim.com in nas o tem obvestite. Če vam je napačen izdelek vseeno všeč in bi ga radi obdržali, lahko to storite brez dodatnih obveznosti, če pa bi radi izdelek zamenjali, nam ga prosim vrnite nazaj na naše stroške pošiljanja. Naslov za dostavo: HANA KARIM, Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenia. Če želite izdelek zamenjati za pravega, morate oddati novo naročilo, sami pa vam bomo vrnili denar, ko bomo izdelek prejeli nepoškodovanega nazaj v naš studio. 

Prejel/a sem naročilo, vendar bi nekatere izdelke rad/a zamenjal/a.

Če Vam kateri izmed izdelkov ni všeč in bi ga radi zamenjali, nam ga prosim vrnite in oddajte novo naročilo na spletni strani. Pred pošiljanjem nas o tem prosim obvestite na info@hana-karim.com, pripišite številko naročila ter ime izdelka, ki ga želite zamenjati. Pošiljanje izdelka boste morali urediti sami, prav tako pa tudi plačati stroške, ki pri tem nastanejo. Naslov za dostavo: HANA KARIM, Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana, Slovenia. Ko bomo vrnjen izdelek prejeli nazaj, vam bomo v roku dveh tednov vrnili vaš denar (brez stroškov pošiljanja), v primeru da na izdelku ni vidnih znakov uporabe in da le-ta ni poškodovan.